ZomerEngels

Een zomerse manier om Engels op peil te houden!

De vakantie is in zicht! Godzijdank! Even een break van het pushen en motiveren van jouw tiener. Heeft ze het gehaald dit jaar? Is ze over? Gelukkig! Maar ook jij weet dat je weer helemaal opnieuw moet beginnen als het volgende schooljaar start, met al die vrije tijd. En dan begint het riedeltje van voor af aan.

Wat nou als jouw dochter het komende jaar kan starten zonder achterstand. Dat de woordenschat op peil is en het taalgevoel zelfs een beetje is gegroeid? Hoeveel makkelijker zou je dan het schooljaar starten?!

Juf Tienie helpt! Sinds 2015 helpen wij leerlingen van alle leeftijden om beter te worden in Engels, Nederlands en Spaans. Als near-native speakers zijn wij de ideale docent om jou een tweede taal te leren. We weten zelf precies hoe het is om een tweede (of derde) taal eigen te maken en kunnen met onze kennis over grammatica en woordenschat al jouw vragen beantwoorden. Door onze passie voor taal zitten we nu al op het puntje van onze stoel om jou te mogen begeleiden!

ZomerEngels

Jouw tiener leest mee en…

– oefent alle Engelse vaardigheden die belangrijk zijn voor school.

– leest alvast boeken voor het komende schooljaar.

– breidt haar woordenschat uit.

– durft op vakantie ook een gesprek aan te gaan.

– start het volgende schooljaar met veel meer zelfvertrouwen!

– is thuis ook eens te genieten.

– kan weer zonder stress naar school.

Want dit jaar starten we met het leukste en meest complete zomerprogramma ooit. Een eenvoudig te gebruiken, interactieve zomer cursus waarin je alle vaardigheden kunt oefenen én je woordenschat drastisch vergroot.

Hierdoor werkt jouw dochter op een veel natuurlijkere en duurzamere manier aan hun Engelse taalgevoel, heeft ze een stok achter de deur om het ook echt te doen én kan ze zonder gêne alle vragen stellen. Zo voorkom je de dip in kennis tijdens de zomermaanden en start jouw tiener volgend jaar eens met een voorsprong in plaats van een achterstand.

Zo gaan we het doen:

 • Elke dag leest jouw dochter 1 bladzijde, of 10, of 100, of een hoofdstuk, of een heel boek, zij kiest wat die dag past.
 • Klaar? Dan vult ze in het werkboek in wat er gebeurd is op de gelezen bladzijdes. Netjes ingedeeld per hoofdstuk.
 • Zo groeit dus met de gelezen hoofdstukken een geweldige samenvatting van het boek. Nuttig voor volgend jaar.
 • Twee keer per week sturen wij een appje. Met motiverende woorden, vragen over wat er is gelezen en af en toe een handige tip.
 • Of, zien we haar bij ons in de praktijk.
 • Want bij dit programma horen ook 5 live lessen waarin we ons volledig dompelen in de Engelse taal. We oefenen het spreken en de grammatica.
 • Nog meer oefenen? Dat kan met de extra oefeningen die ze in de mail krijgt.
 • En dan… gaan! Start het nieuwe schooljaar met een tiener met meer zelfvertrouwen en een veel beter taalgevoel!
ZomerEngels

ZomerEngels Light

Dit is wat je krijgt...

 • een super handig werkboek om 49 dagen lang aan het taalgevoel te werken.
 • twee keer per week feedback en een vraag over de samenvatting.
 • antwoorden op alle vragen

 

 

Kosten:

€197,-

€97,-

tot 15 juli!

ZomerEngels

Dit is wat je krijgt...

 • een super handig werkboek om 49 dagen lang aan het taalgevoel te werken.
 • twee keer per week feedback en een vraag over de samenvatting.
 • antwoorden op alle vragen
 • 5 live lessen in spreekvaardigheid en/of grammatica

Bonus: extra oefeningen voor spreekvaardigheid en grammatica via de mail.

Kosten:

347,-

€247,-

tot 15 juli!

Wil je nog meer weten over ZomerEngels?

Volg dan de blog van Bram.

Bram is een middelbare scholier die moeite heeft met Engels. Al jaren blijven zijn cijfers achter, hoe hard hij ook zijn best doet. Hij heeft net zomervakantie en nu komen zijn ouders met bijles. Hier heeft hij natuurlijk totaal geen zin in. Lees hoe Bram en zijn ouders hiermee om gaan en hoe ZomerEngels misschien wel de oplossing voor hem is. Want krijgen zijn ouders hem eigenlijk wel zo ver om daadwerkelijk mee te gaan doen? En zou er nog iets moois uit deze zomercursus kunnen ontstaan?

Lees het hier!

Frequently Asked Questions

Wanneer start ZomerEngels?
Op maandag 15 juli krijgt jouw tiener het welkomstbericht en gaan we van start.

Kan hij ook later beginnen?
Zeker! Tussen 15 juli en 15 augustus kun je nog instromen. Daarna sluit de inschrijving. Let op! De korting geldt maar tot 15 juli.

Mijn dochter weet helemaal niet wat ze wil lezen!?
Op 6 en 14 juli gaat een groepje leerlingen naar Waterstones in Amsterdam om daar een boek uit te zoeken. Ze is van harte welkom om met ons mee te gaan en daar een boek uit te zoeken.

Op welke dagen krijgt mijn dochter een appje?
Wij appen op woensdag- en zondagavond alle deelnemers voor een update.

Waarom moet ze elke dag lezen?
Elke dag een beetje lezen gaat haar veel meer opleveren dan één keer een hele boel. Dus wij zullen haar tijdens het programma blijven stimuleren om elke dag te lezen. De woorden worden dan beter opgeslagen in het lange termijn geheugen en hierdoor zal ze dus langer plezier hebben van haar vaardigheden. Dus samen zorgen we ervoor dat ze elke dag een beetje doet!

Maar we gaan op vakantie!
Neem het boek mee. Vakantie is juist het perfecte moment om rust te nemen en een boek te lezen. Bovendien kun je daar zelfs nog oefenen met spreken ook! Tegenwoordig is vrijwel overal wifi, dus het appje versturen moet lukken.

Dit klinkt leuk! Kan ik als moeder ook meedoen?
Zeker! Ook jij hebt vast een boek liggen waar je niet aan toe komt. Of de wens om eens te oefenen met jouw Engelse skills. Dat kan, dus doe gezellig mee! Dat helpt jouw dochter ook om door te blijven gaan.

Mijn dochter is een zoon, kan hij ook meedoen?
Ja natuurlijk! Het werd lastig om telkens hij/zij neer te zetten. Maar alles hier boven is natuurlijk ook toepasbaar op jouw zoon!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search